Поредната двойничка! Ивон – дъщерята на Коко Динев и Анелия клонинг на Николета

Дъщерята на Анелия и Коко Динев–Ивон е просто неузнаваема. 14-годишната осмокласничка е толкова преобразена, че никой не може да открие прилика със сладкото пухкаво дете, което беше само преди няколко години, видя HotArena.

С навлизане в пубертета Ивон порасна и не само на височина. Чаровницата се е отдала на експерименти като всички момичета на своята възраст, но според почитатели на майка си, дори е започнала да прекалява.

Плътни и уголемени устни, силен грим, екстеншъни в косите–дъщерята на певицата е почти копие на Николета Лозанова. А предвид факта, че двете имат 16 години разлика във възрастта си, това си е явен намек, колко се е състарила, пише „България днес”.

Феновете на Анелия вече я критикуват, че позволява на дъщеря си да се облича и гримира по този начин. В отговор певицата заяви, че няма да забрани на дъщеря си да експериментира с визията си, тъй като държи да може да говори с нея за по-важни неща.

„Не бих й позволила пластични корекции и в това съм категорична. Ивон е в такава възраст, че й е интересно да се гримира и да експериментира. Естествено, не ходи на училище в този вид, но тя и съученичките й следят инстаграм и се интересуват как изглеждат световните звезди.

Напълно нормално е за момичета, които са в осми клас. Няма да тормозя детето си, само защото някой е коментирал нейна снимка. За мен е по-важно да говоря с нея за образованието и нещата, с които тепърва ще се сблъска — наркотици, полов живот…”, споделя Анелия.

Мнозина си спомнят, че дъщерята на Анелия бе сладко и срамежливо дете, което я придружаваше навсякъде. Откакто влезе в пубертета обаче, Ивон се промени, стана по-уверена и видимо доста смело експериментира с външния си вид.

За разлика от Сузанита, Ивон все пак се държи на положение и освен експериментите с грима, не си е позволявала никакви скандални изцепки. Чаровницата пази в тайна и личния си живот, като не разкрива дали има гадже, но нищо чудно в скоро време и това да се разчуе.