Ути Бъчваров остави кулинарията на втори план, вече живее за…

Работата не е всичко за Ути Бъчваров. Когато не е на снимки за предаването си или на кулинарно турне из страната с огромните си казани и тигани, водещият на „Вкусно” е изцяло отдаден на невръстните си дъщери.

Че е баща за пример, „главният готвач на БНТ” доказа и преди няколко дни, извеждайки близначките си на разходка из София, пише таблоидът „Уикенд“.

В навечерието на първия рожден ден на Ружа и Далия, Бъчваров направи няколко тура с количката им в градинката пред Народния театър. Докато крачеше из парка, топ кулинарят тихичко пееше на момиченцата си, а те от своя страна издаваха радостни бебешки възгласи. Когато 48-годишният актьор и водещ се поумори, седна в кафене за кратък отдих. Той си избра една от най-крайните и затънтени маси, та останалите клиенти да не смущават девойчетата му с шумните си разговори. Количката Ути остави на една ръка разстояние от себе си, а междувременно близначките бяха заспали сладко-сладко.

В заведението тв звездата си поръча само малко шише с минерална вода. По някое време звънна телефонът му, но Бъчваров предвидливо бе поставил устройството на вибрация и звукът не събуди спящите бебета. Щом изпи съдържанието на бутилката, известният готвач и шоумен скочи пъргаво от стола и забута количката към дома си. Ути обитава просторен апартамент на ул. „Стара планина” с майката на двете момиченца – Мария.

Откакто миналото лято стана баща за сефте, кулинарният спец е свалил доста от наднорменото си тегло. Днес той няма нищо общо с грамадата, която беше преди раждането на Ружа и Далия — явно грижите за двете госпожици се отразяват отлично и на външния му вид, и на здравето му. Междувременно стана ясно, че от есента Ути вече няма да се показва като водещ на кулинарното предаване по БНТ. Бъчваров ще стои в сянка, но ще продължи да обикаля из страната.