Анджелина Джоли втрещи с вида си, тежи само 35 кг СНИМКА

Доскоро красавицата на Холивуд днес Анджелина Джоли плаши с външния си вид. Актрисата тежи по-малко от 35 кг и е на ръба на пълното физическо изтощение.

„Анджи е престанала да се храни“, разказва пред сп. „Стар“ неин близък. Тя се е превърнала в развалина в емоционален и във физически план. Понастоящем се намира на границата на пълния срив, допълва той. Актрисата се хранела предимно с течности. На практика Анджелина поглъща единствено кубчета лед, пише „Монитор“.

„Толкова е анорексична, че кожата й е провиснала, а костите й са станали чупливи. Нуждае се от спешна помощ!“, обяснява друг анонимен източник.

Според запознати звездата от „Солт“ не издържа психически на напрежението около развода си с Брад Пит. Двамата са разделени от септември 2016 година, но съдебната им сага още продължава. Бранджелина имат шест деца, три от които са осиновени. Актрисата подаде документи за развод, след което напусна семейния дом в Холивуд и се премести да живее с децата в Малибу, щата Калифорния като забрани на Брад да ги вижда.

Анджелина Джоли втрещи с вида си, тежи само 35 кг СНИМКА