25-годишен мъж, затворен в тялото на дете: Мразя момчето в огледалото (СНИМКИ)

25-годишният Томас има болестта на Фабри, заради която той изглежда като 12-годишно момче. В резултат от болестта са засегнати бъбреците, сърцето и кожата му.

Заболяването напълно е разрушило живота му. Никой не го приема сериозно – дори когато предоставя документи, доказващи самоличността му, той е обвинен в подправяне на документи.

„Аз съм на 25 години и бих искал да изглеждам като мъж на моята възраст. Мразя това момче, което виждам всеки ден в огледалото, защото не съм аз“, споделя той.

Обезпокоителните симптоми са се появили, когато момчето е на 7 години. След всяко хранене дететозапочва да усеща болка в корема, ръцете и краката.

Съучениците му се подигравали с него, като му казвали, че прилича на „жертва от Аушвиц“. Дълго време лекарите не успели да поставят правилната диагноза и мислели, че Томас има умствени проблеми.

„Родителите ми бяха депресирани. Видяха, че нещо се случва, но те вярваха на лекарите, че съм умствено болен и просто трябва да ям повече“, признава той.

Според Томас всичко това засяга отношенията с роднини и той не може да комуникира нормално с тях. Както обаче и с връстници, които не го възприемат като възрастен.

Когато съм вкъщи, просто седя в стаята си и прекарвам време сам. Чувствам се самотен, нямам достатъчно подкрепа от семейството си. Болестта унищожи отношенията в нашето семейство.

Освен това, Томас непрекъснато изпитва непоносима болка и се нуждае от болкоуспокояващи, сред които и морфин. Краката му са толкова деформирани, че трябва да носи специални обувки. Поради сериозните проблеми със стомаха, един възрастен, затворен в тялото на момче, не може да се храни нормално.

„Чувствам болка в ставите, костите и мускулите. Всеки сантиметър от тялото ми ме боли. Не мога да спя добре“, разказва още Томас./Zdrave.to