Известна тв водеща и бивш затворник влизат във ВИП Брадър

Остават 7 дни до старта на „ВИП Брадър“, а част от колоритните съквартиранти, които ще обитават къщата за популярни персони, вече са ясни.

От кухнята на шоуто издадоха участници, които на 100% ще гледаме след 1 седмица, пише Хот Арена. В предаването ще има семейна двойка. Петко и Яна Димитрови ще оставят за известно време грижите за децата на близките си, тъй като влизат в шоуто!

Най-нашумелият поп изпълнител, станал популярен като поет под името Константин Трендафилов и като гаджето на тийн сензацията Дара – Папи Ханс, ще покаже нагледно как се прави „Кекс“, както гласи заглавието на едноименния му първи музикален хит.

Ще има лице, което е лежало в затвора. Това е бившият рапър Ванко 1. Валентин Кулагин и Нора Недкова, които спретнаха чутовен скандал в „Черешката на тортата“ също ще бъдат в „Брадъра“.

Дългогодишната водеща на БНТ Мира Добрева също ще обитава знаменитата къща.

Веднага след края на „ВИП Брадър“ ще започне продължението „Big Brother All Stars”, бе потвърдено днес на официална пресконференция по темата.

Говори се, че Ева от „Фамилия Тоника“, Сузанита и Орхан Мурад, както и мъжът на Гала Стефан също ще влязат в най-гледаното реалити.