Ивана със запор от НАП, Ирина Флорин обяви банкрут (СНИМКА)

Годината се оказа кошмарна за три от най-известните родни певици.

Ивана получи запор от НАП, Ирина Флорин обяви банкрут, а сметката на Рени е на нула.

Още през пролетта фолк певицата Ивана е получила от пловдивските данъчни власти запорно съобщение върху музикалната компания, чрез която осчетоводява сценичните си ангажименти – „Мегастар мюзик“ ЕООД.

Публичният изпълнител на ТД на НАП Пловдив Теодора Андреева пише на певицата, че на основание чл. 203, ал. 8 от ДОПК издава постановление за налагане на обезпечителни мерки във връзка с публични задължения.

На изпълнителката е наложен запор върху притежаваните от длъжника 100 дяла в „Мегастар мюзик“ на 5000 лева. Ивана изкарва 6000 лева само за час и 15 мин. на сцената, а ако е с бенда си взима цели 10 бона.

За 2017 г. е декларирала, че е изкарала 107 000 лева, затова е учудващо, че не е платила 5 бона данъци, пише в. „Телеграф“.

 

Колежката й Ирина Флорин е обявила банкрут на 7 август 2018г, пише в документите на фирмата й „ИФ“.

Певицата е писала до Софийски градски съд молба, в която обяснява, че е във фактическа невъзможност да погасява задълженията към своите кредитори. Общите задължения на изпълнителката на „Цвят лилав“ към момента са в размер на 15 000 лв.

Към фалит отива и фолк певицата Рени, която е обявила в годишния финансов отчет на фирмата си „Рени мюзик“, че е на нула.

Толкова са приходите и за 2017-а, а само преди година тя бе отчела 92 000 лева. Тогава тя участва във ВИП Брадър и взе добър хонорар.

Залезът на звездата започна след развода й с бизнесмена Борис Пилософ, който й взе буквално всичко и се наложи тя да започне живота си отначало с двете им деца.