Извратеняк изнасили 4 жени над хиляда пъти с помощта на змия (СНИМКИ)

Серийният изнасилвач Джон Диксън от Шотландия, който използвал 3-метрова змия, за да изтезава и изнасили една от жертвите си, бе осъден на 14 години затвор.

Друга жена Диксън изнасилил приблизително 100 пъти в продължение на 5 години. Трета от жертвите му била толкова травмирана, че полицаите я намерили скрита в шкаф с нож в ръка, съобщава Mirror.

Жертви на 38-годишния Джон са станали 4 жени в периода между 2000 и 2017 г. Той бе признат за виновен по 5 пункта от обвинението, включително изнасилване и домашно насилие. Една от пострадалите разказва, че насилникът е използвал огромна боа, за да я плаши и да се възползва от нея. Тя разказва спомените си през сълзи, че изнасилванията били толкова често – дори докато спяла – че тя започнала да ги възприема като нещо нормално.

Джон системно пребивал и тормозил жертвата си, наричайки я „курва“ и с други вулгарни думи. При едно от нападенията той я бил жестоко от главата до петите в продължение на цял час. Докато жената търпяла тези побоища и продължавала да се среща с изрода, друго момиче забременяло от него.

На фона на смразяващите разкази на жертвите му, Диксън призна, че е бил прекалено жесток спрямо тях, но отрече да ги е изнасилвал, тъй като сексът бил по взаимно съгласие.