Ветко и Маринела – живот ли бе да го опишеш…

И най-хубавата приказка има своя край. Лошото е, когато финалът е лош, а освен това идва неочаквано. Дошъл ли е обаче краят на бизнес империята Арабаджиеви след акцията на специализираната прокуратура в хотелите „Маринела“ и „Марица“?

Ако се съди по онова, което се случи с Гриша Ганчев преди време, нищо все още не е загубено. В живота има грешка, има и прошка. Всичко е въпрос на договаряне. А когато става дума за индулгенциите пред представителите на различните касти и власти у нас, те не са особено скъпи.

Освен това Ветко и Маринела имат достатъчно влиятелни приятели с яхти у нас и по света. А както е известно от близкото минало, силните на деня в България обичат вятърът да ги гали в открито море, докато отпиват чашата с шампанско.

Само ден преди униформените да нахлуят в хотелите на богаташката фамилия, това бе основното занимание и за Маринела Арабаджиева, показват собствените постове във Фейсбук. Профилът на бизнес дамата е пълен с фотоси, на които заедно със съпруга си Ветко позират от имението си във френския курорт Сен Тропе. Освен да почива там, звездната двойка не пропуска да отмаря и на други тузарски местенца по света – като например Капри, Соренто, Миконос, Тулон и Раматуел. На повечето от тях Маринела е в светли шикозни дрехи, а Ветко – в елегантен костюм и задължителната хаванска пура.

Маринела обаче явно добре знае, че всичко е бизнес и не пропуска да популяризира хотелите и заведенията на фамилията от профила си във Фейсбук.

Последните качени снимки са от откриването на обновената дискотека „Мегами“ в хотел „Маринела“ часове преди в офисите да нахлуят качулките. От кадрите се вижда, че на сцената в локала е бил кралят на фолка Азис, а с друго фото дамата напомня, че нейни гости са били холивудската звезда Никълъс Кейдж и футболната легенда Паоло Малдини. На показ е и гостуването в хотела на Робърт Патрик. Под снимките от „Мегами“ има и съответните лайкове. „Успех на най-добрите!!!“, пожелава в един такъв бизнес дамата Мария Бонева.

Маринела Арабаджиева не забравя и родния Пловдив. Тя е постнала на страницата си ретро снимка на хотел „Марица“. Темата с града под тепетата съпругата на Ветко продължава със споделяне на видеоклип от рекорда на пловдивчанката Стефка Костадинова от 30 август 1986 година в Рим.

И така до неочаквания край.

 

Ветко и Маринела - живот ли бе да го опишеш...

 

Ветко и Маринела - живот ли бе да го опишеш...

 

Ветко и Маринела - живот ли бе да го опишеш...

 

Ветко и Маринела - живот ли бе да го опишеш...

Ветко и Маринела - живот ли бе да го опишеш...