Ето защо жените в Китай не страдат от рак на гърдата! Те просто не ядат този продукт!

Джейн Плант е добре известен професор по геохимия, любяща съпруга и майка, когато през 1987 г. тя неочаквано получава рак на гърдата. Изглеждало, че нейният щастлив и продуктивен живот приключва.

Жената е в 4 стадий на болестта, но тя не се отказва да се бори с болестта с всички методи.

Съпругът на Джейн, също известен учен, по това време е работил в Китай. Заедно с колегите си, той направил невероятно откритие, което хвърля светлина върху това защо жените в Китай не страдат от рак на гърдата . Прекрасната техника, която двойката развива, помага на Джейн да победи рака!

Трябва да се отбележи, че откритието на учените е все още предмет на много спорове и дискусии. Ето защо само вие решавате дали да приложите тази техника към себе си.

„От дълго време не можах да разбера защо китайските жени не страдат от рак на гърдата. Когато аз самата се сблъсках с тази болест, реших да проуча този въпрос с толкова подробности, колкото е възможно, казва Джейн Плант.

– Моите колеги и аз се опитахме да намерим това логическо обяснение, изучавайки ежедневния им живот, упражнения и диета. На първо място нашето внимание беше привлечено от факта, че в диетата на китайските жени имаше много малко мазнини – 14%, в сравнение с 36%, което съдържа западноевропейската диета. Въпреки това, обяснението не ни допада. Първо, няма данни, че високото съдържание на мазнини в храната увеличава риска от развитие на рак. И второ, аз самата през целия си живот се придържах към диета с ниско съдържание на мазнини.

Продукт, който отсъства от китайската диета

Но един ден един от колегите ми дойде с възхитителна идея: „Китайците не консумират млечни продукти!“ Когато размишлявахме върху това, ние почувствахме, че се приближаваме към наистина голямо откритие! Най-сетне всичко започна да си застава на мястото!

Бях изумена. Както се оказа, млякото и млечните продукти бяха причина за повечето алергии. Не е изненадващо, защото 70% от населението на света не може да понесе млечната захар – лактозата. Преди да бъда диагностицирана с рак на гърдата, консумирах много мляко: кисело мляко, прясно мляко, сирене и извара. Всъщност това беше моят основен източник на протеини! Нашите лекари смятат, че млечните продукти са много полезни за здравето, но китайците не споделят напълно нашата любов към млечните храни. Те дори не ядат сирене и сладолед!

През 1989 г.

изследване показа, че киселото мляко може да бъде причина за рак на яйчниците !

Д-р Даниел Крамър от Харвардския университет изследва стотици жени с тази диагноза и внимателно проучи диетата им. След това откритие напълно изоставих всички продукти, съдържащи мляко. Изведнъж осъзнах, че използваме мляко в много ястия – бисквити, сладкиши, маргарин, соеви продукти, готови супи съдържат мляко в по-голяма или по-малка степен.

Туморът изчезна 6 седмици след като се отказах от млечните продукти!

След като отказах млечни продукти, туморът, който не успя да преодолее химиотерапията, намаля след няколко дни. Изглеждаше невероятно! Две седмици след втория курс на химиотерапия, туморът започна да сърби, след това стана мек, след това намалява и в крайна сметка изчезва напълно!

Лекарите не повярваха на очите си, но всички изследвания потвърдиха – туморът не беше само потиснат, а напълно изчезнал! И това е 6 седмици след като напълно отказах млечни продукти.

Разбира се, повечето лекари са много скептични за откритието ми. За мен обаче връзката между рака на гърдата и употребата на млечни продукти също е очевидна, като връзката между рака на белия дроб и пушенето. Отказът от мляко не само ме излекува от рак, но и промени моето хормонално равновесие. Ето защо, ако все още не е трудно да повярвате, че този метод работи, погледнете ме. Аз съм жива потвърждение за това! “lifebg.net