Мъжът, убил млада жена и синовете й, бил служител на МВР

Мъжът, който уби млада жена и двете й деца в Самоков, е служител на МВР, твърди Блиц, позовавайки се на източници от разследването. По все още непотвърдена информация, той е работел в пожарната и е живеел с жената и сина й в София.

Междувременно от МВР излязоха още подробности около жестокото престъпление. В хода на предприетите издирвателни действия е била установена самоличността на извършителя – мъж на 52 години. Той незабавно бе обявен за издирване, както и автомобилът, с който, според първоначалните данни, се е оттеглил.

В рамките на предприетите съвместни действия на служители на ГД „Национална полиция“, ОДМВР-София, СДВР и РУ-Самоков, мъжът е локализиран в местността Щъркелово гнездо и скоро след това открит самопрострелял се. Медицински екип е установил смъртта му.

Продължават процесуално-следствените действия по случая, при който бяха простреляни и починаха 33-годишна жена и две момчета – на 12 и 15 години. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава под наблюдението на Софийска окръжна прокуратура