Прокурори с нови разкрития за пияния англичанин, пребил инвалид в Слънчев бряг, обещаха, че няма да му се размине като на подивелия швед

Появиха се извънредни разкрития за 27-годишния британски турист Дани Джеймс Кнот, който преби от бой инвалид в 4-звезден хотел в Слънчев бряг.

Днес се разбра, че преди това е налетял на бой и на други хора.

Новите разкрития за британеца бяха дадени на извънредна пресконференция, която се проведе в Бургас. в нея взеха участие административният ръководител на Апелативна прокуратура – Бургас Любомир Петров, заместник апелативният прокурор и говорител при Апелативна прокуратура Бургас Йовита Григорова, административният ръководител на Окръжна прокуратура Бургас Георги Чинев и старши комисар Калоян Калоянов – директор на ОД на МВР – Бургас.

Те увериха, че няма как да стане като при шведа – да се размине с глоба.
„Ние искаме ефективни санкции и затова искаме „задържане под стража“, заяви от прокуратурата.

Те призоваха за нулева толерантност към подобни деяния и обещаха: „Твърдо и решително ще се противопоставим на подобни неща“.

„Важно е да разберем дали алкохолът и наркотиците имат влияние върху това деяние. Това е едно абсурдно деяние. Страшното е, че е извършено и с особен цинизъм“, поясниха още прокурорите.