Начало ТОП Статии Иван и Андрей преживяха шок на старта на „Фермата 4”

Иван и Андрей преживяха шок на старта на „Фермата 4”

Иван и Андрей преживяха шок на старта на „Фермата 4”

Водещите и продуценти на „Фермата“ Иван и Андрей сериозно се поизпотиха на старта на четвъртия сезон на шоуто в петък вечерта. Пред очите на над милион и сто хиляди зрители двамата не успяха да прикрият ужаса, който преживяват, докато всеки от тях се возеше в каруца, към която беше впрегнат своенравният и бързо препускащ кон Тихомир. И докато Иван на моменти все пак успяваше да се отърси от страха и да пусне по някоя и друга шега, докато камъните от селския път се забиваха в лицето му, то иначе словохотливият му колега беше напълно замлъкнал и очевидно преживяваше истински кошмар.

За щастие, избраните от двата състезаващи се отбора водачи успяха, макар и трудно, да се справят с юздите на коня и в крайна сметка до драматични последици не се стигна. Тимът на емигрантите беше воден от помака Нури, а този на тукашните българи – от циганина Цветан. Заедно с Нури в каруцата се возеха още Симеон, Йоана, Росица и водещият Иван, а от конкурентите, до водещия Андрей се натовариха Христина, Ваня, Митко и Цецо.

След края на състезанието Иван и Андрей споделиха с всички ужаса, който са преживели в каруцата. Христов дори се пошегува, че е оправил компактната камера, намираща се до него, за да могат близките му да си го спомнят. Колегата му пък даде да се разбере, че през цялото време е обмислял как най-ефективно да скочи, ако в даден момент возилото тръгне да се обръща. „Това, което изживях, не беше много приятно“, заяви Арнаудов.

Първата надпревара между отборите беше много напрегната, тъй като, освен с бързината на коня, те трябваше да се справят и с ината му. Тихомир намери време да си почине в двете състезания, което наложи всички участници да слязат и да започнат да бутат каруцата, в която се намираха багажите им.

В крайна сметка отборът на българите, живеещи в България надви конкурентите си и с това получи възможността първи да огледат фермата.

error: Content is protected !!