Интересни образи влязоха във „Фермата“

Стартира четвъртият сезон на „Фермата“ – „Съединение“. Участниците бяха разделени на два отбора, които представляват българите, напуснали страната и живеещи като имигранти в чужда държава, и българите, които са избрали да останат в родината.

Тази година в риалити формата влизат 21 души, като сред състезателите са близначките Ива и Йоана, които играят като един човек. Те са част от отбора на емигрантите. В първите четири седмици от шоуто отборите ще бъдат напълно разделени – ще живеят в отделни къщи, ще имат собствено огнище и дори своя половина на масата.

„Фермата“ започна с представяне на участниците, а след това всеки отбор трябваше да излъчи по две жени и двама мъже, които с помощта на каруца, трябваше да прекарат багажа през пресечена местност на разстояние 1400 м. Победата бе завоювана от отбора на „Тукашните“ само с 23 секунди разлика пред „Емигрантите“.

Отборът-победител имаше възможност да разгледа първи къщите, в които ще отседнат участниците. И двете постройки са за сериозен ремонт, но едната – бялата, е добре почистена, докато в другата – кафявата, цари мръсотия и хаос. Обитателите на бялата ще имат възможност да използват и „спа център“.

В понеделник ще бъде излъчен първият дуел, който ще определи фермер на седмицата. Той е изключително важен, тъй като представителят на отбора, който спечели, ще има възможността да избере къщата, в която да живеят неговите съотборници. След гласуване „Емигрантите“ определиха единодушно Симеон за техен представител, а „Тукашните“ избраха Георги.

Георги от „Тукашните“ трябва да разпредели точките за 5-те битки, така че неговият отбор да успее да спечели тази първа битка.

Ето кой влиза в четвъртия сезон на „Фермата“:

Симеон – емигрира преди 6 години. Израснал в Козлодуй, а в момента живее във Франция. Той е ДиДжей, но работи в онлайн магазин, за да се издържа. Симеон иска да срещне любовта.

Ваня Стамболова – европейската шампионска по лека атлетика влиза във „Фермата“, защото обича да побеждава и не се задоволява с малко. Нейният национален рекорд все още не е подобрен.

Лилия – Златният глас на Бесарабия се връща в родината, за да възроди патриотизма на младите българи. Тя е студентка в УНСС. Би искала да получи българско гражданство, но това на този етап не е възможно.

Митко Тимчев – парашутист, който в началото на 90-те години е бил водач на мутренска бригада. В момента е футболен мениджър. Като студент се жени за унгарка, от която има 2 дъщери, скоро след това се развежда и се жени втори път и отново му се ражда дъщеря. Сега е щастливо обвързан с жена на възрастта на най-голямата му дъщеря – 28 г.

Нури определя себе си като българин, помак, мюсюлманин. Той е от Сърница, но преди 4 г. заминава за Англия, за да изкарва пари за образованието на дъщеря си. Има ноу-хау за спасението на България. Убеден е, че не е имало турско робство. Влиза във „Фермата“, за да предаде на младите знание и ценности, които са забравили.

Георги – почти всички родини на Георги са напуснали България. Той е в тежък конфликт с баща си, който е в Германия. Той има успешен бизнес за IT услуги. Женен е и има малка дъщеря на година и половина.

Гергана Илиева – внучка на последния шеф на УБО – ген. Георги Милушев. Дядо ѝ и баща ѝ управляват една от най-големите фирми за черна техника у нас. Тя е убедена, че семейният им бизнес не е създаден с протекции. Две седмици след сватбата си се сблъсква с тежката диагноза рак и разбира, че е бременна. Тя губи бебето, но след няколко години, прeборила рака, става майка. Влиза във формата, за да покаже, че може да се оправя и сама.

Ивайло Караньотов – съпруг на актрисата Аня Пенчева и известен лекоатлет, завоювал 6-о място на олимпиадата през 1980 г. в Москва. В момента се занимава с малък бизнес и тренира сина си Ангел Караньотов, който е успешен състезател по мотоспорт.

Нина живее в Англия, майка на 2 близначки. В България е получила педагогическо образование по история и литература, но преди да роди децата си е чистила къщи и хотели в Англия. Тя би искала да се завърне в родината, но съпругът ѝ има добре платена работа и се притеснява, че няма да може да осигури този стандарт на семейството си у нас.

Цветан е циганин от „Филиповци“. На 12 години за първи път разбива магазин, а на 20 г. вече е замесен с наркотици. През 2010 г. след тридневен запой и употреба на наркотици едва оцелява, оттогава се е обърнал към Бога и е чист. Цветан е баща на 2 деца, влиза във „Фермата“, за да промени отношението към циганите.

Александра е от Пазарджик, но живее в София от 5 г. Била е чужбина 2 пъти за кратко. Преподава английски, тренира волейбол и мечтае да срещне човек, с когото да изгради здраво семейство.

Радилена е студентка по право, но от години е сервитьорка в дискотеки по морето. Проблемът ѝ е, че се влюбва се в грешните мъже. Влизам във „Фермата“, за да създава приятелства, а може да намери и голямата си любов.

Александър определя себе си като интелигентен интроверт. Учил е хидростроителство, но бизнесът му е свързан с офисконсумативи. Предпочита книгите пред баровете. Редът и дисциплината са го формирали като личност. Загубил е баща си преди година и все още не може да приеме, че не е между живите.

Роман живее в Германия от четири години и работи като височинен монтажник в изграждането на сцени за големи концерти. Не познава биологичния си баща, който ги напуска с майка му, когато е бебе. Признава за свой баща единствено пастрока си, който го е отгледал. Обича парите.

Росица живее в Лондон със семейството си в луксозна къща с шест спални. Тя не желае да се върне в България, защото тук всичко я дразни. Прякорът ѝ, с който дори съпругът ѝ я нарича, е Хитлер. Има всичко, но не е щастлива.

Милена се занимава с дърводобив от 2001. В Кюстендил е известна като Горския. Предпочита да работи с мъже, защото не са клюкари. Има двама синове на 16 и 10 г. Влиза във фермата в чест на починал близък.

Калоян живее от 6-годишен в САЩ. Завършил е бизнес. Израснал е в САЩ, но не е забравил откъде идва. Иска всички да знаят, че е българин и не желае да се припознава с другата си „родина“.

Христина – живее от 15-годишна без родителите си, те отиват на село, а тя остава в големия град. Обича нощните заведения, екстремист по душа.

Ива и Йоана са еднояйчни близначки. В момента живеят в Мюнхен, където имат собствена линия за дрехи. Баща им има строителна фирма, майка им наследник на заможна софийска фамилия. Амбициозни, суетни, с голямо самочувствие. Двете заминават за чужбина, за да се докажат сами, без протекции от страна на роднините си.

Дидо е фронтмен на D2 от 13 години, обожава природата. Съпругата му е професионалният модел Юлия Кулиш, двамата имат дъщеричка. Дидо е вегетарианец.