Плащаш дюнер, получаваш бонус… СНИМКИ

Читателка на „Марица“ разказа за шокиращо преживяване в Аладин Фуудс в ЖР „Тракия“ на Форума. Пловдивчанката споделя, че освен платения дюнер, е получила от заведението и напълно безплатен бонус, който не влиза в менюто – печена буболечка. Публикуваме писмото на нашата читателка без редакторска намеса.

„Здравейте, пиша Ви, за да Ви споделя за преживяването ми преди снощи в Аладин Фуудс в жк. Тракия на Форума. Както си ядях мини дюнера почти към края забелязах нещо, което не беше типичното месо и имаше антенки. Намерих цяла опечена миризливка, която си стоеше мирно и се беше замаскирала като месо.

Не знам как точно се спрях и я видях, като до преди това не гледах толкова внимателно какво точно ям и не се знае дали преди това не съм изяла и още нещо различно от месо. Веднага отидох при момчето, което ми направи дюнера и му го показах и го попитах какво е това, а той взе да ми се оправдава, че досега не му се е случвало подобно нещо и ако искам да ми направи нов дюнер. Не исках друг дюнер, защото се бях отвратила да ям повече от там, защото вече не вярвам какво ще получа.

Увери ме, че ще покаже буболечката на шефа му, но какво от това. Също така ми обясни, че няма как да следи дали нещо няма да прелети и да падне в месото, което леко ме притесни, защото това значи, че контрола на храната не е на нужното ниво, щом не може да ме увери, че ям качествена храна и храна без насекоми. Което значи, че това най-вероятно не е единствения случай, но той няколко пъти ме уверяваше, че за двете години, в които работи там, на него му се е случило за първи път да види буболечка в храната.

Пиша Ви, за да може повече хора да разберат за случилото се и да си имат едно на ум, когато си купуват храна за бързо хранене и то точно в тези обекти, в които се приготвят дюнери. Изпращам Ви наколко нагледни снимки. Надявам се да публикувате снимките и да предупредите вашите читатели за храната, която получават в Аладин Фуудс. Благодаря.“

 

Плащаш дюнер, получаваш бонус... СНИМКИ

 

Плащаш дюнер, получаваш бонус... СНИМКИ