Начало ТОП Статии Аделина Радева сгафи в ефир, вижте какво заяви

Аделина Радева сгафи в ефир, вижте какво заяви

„Водачите на нашите политически формации ще имат разговор преди срещата с ГЕРБ. Не виждам вина в министрите, които подадоха своите оставки. Не виждам вина в поведението на министър Нанков, който е одобряван от всички, не само от ГЕРБ и наистина си разбира от работата. На всички е известно, че когато се сменят административни ръководители или министри, администрацията не работи както трябва“, каза Джамбазки, дебело подчертавайки, че това е личното му мнение.

„Ако има виновни хора за ремонта на пътя, то те трябва да бъдат ремонтирани и наказани. Те трябва да са разследвани и да се установи имат ли наистина вина. Нито Радев, нито Нанков, нито Московски са отишли лично да ремонтират пътя. Политическото решение дали да се гласуват оставките ще се реши днес на коалиционното ни събиране“, каза Джамбазки.

Аделина Радева реши да дръпне реч за позицията на ВМРО относно оставките на тримата министри, но направи малък гаф, отсичайки, че гостът й всъщност е част от формацията на Валери Симеонов. Това широко усмихна и разсмя Джамбазки, който с глас прихна и й обясни, че всъщност е в партия ВМРО.

Никой не отрича правото на премиера да поиска оставките на министри, които той е излъчил от политическа партия ГЕРБ. Все пак обаче е нормално, когато е в коалиция и с други хора и партии, да ги уведоми, че е взето такова решение. Дали трябва да има промени, това ще решат четиримата днес заедно“, каза евродепутатът. „Всеки има право на лош вкус. Това е абсолютно безсмислена и глупава пропаганда. Това е изкуство и всеки има право да се излага“, така коментира Джамбазки клипа на Азис, който буквално взриви видеоплатформите по гледаемост. Във видеото участва голямата българска актриса Цветана Манева, предава Blitz.bg.

error: Content is protected !!