Силвестър Сталоун пръска 100 милиона у нас

Холивудската звезда Силвестър Сталоун планира да похарчи над 100 милиона долара в България . Актьорът за пореден път избра страната ни за снимките на новия си филм – „Рамбо 5: Последна кръв“, съобщава в. „Телеграф“.

Легендарният актьор за последен път влиза в ролята на зелената барета, като този път ще бъде принуден да напусне спокойния живот в Аризона, където се лекува от посттравматичния стрес, за да помогне на стара приятелка, чиято внучка е изчезнала в Мексико.

 

Героят на Слай веднага поема случая, а гърбът му пази журналист, чиято сестра също е отвлечена. Двамата обединяват сили, за да се изправят срещу опасните мексиканци и картелите, които се издържат с трафик на хора и наркотици.

 

Локациите са три–България, като Слай ще гони лошите на Побитите камъни край Варна, Лондон и Канарските острови. Актьорът този път е и сценарист на филма, но продуцент ще бъде Ави Лернер.

 

72-годишната екшън звезда вече публикува няколко подгряващи снимки и видеа в профилите си в социалните мрежи, за да разпали интереса на феновете към последния филм от поредицата за супер войника.

Снимките, които започнаха на 1 септември ще се проведат както у нас, така и в столицата на Великобритания – Лондон и на Канарските острови. Очаква се да видим завършения филм през есента на 2019 г.

Преди да дойде до България обаче, Слай изпълни ролята си на отговорен баща. Той заведе дъщерите си на сватба, на която били канени и дори запечата паметния семеен момент със снимки в Instagram.