Фатален инцидент: Девойка искаше на игра да скрие телефона на сестра си, но заплати с живота си

В едно британско семейство, живеещо в Лондон, се случи ужасна трагедия. Даниел Марах, която преди няколко дни е навършила 17 години, е паднала от покрива на четириетажна сграда при мистериозни обстоятелства.

Случаят не изглежда като самоубийство, тъй като момичето растяло весело, пише SWNS „Тя беше щастлива тийнейджърка. Учеше се добре и не пропускаше уроци.Захващаше се да прави с радост различни неща“, казва Чарлз, бащата на загиналото момиче, пише блиц.

Бащата разказва, че в онзи съдбоносен ден, Даниел изглеждала развълнувана. Тя се тревожела за изпит и дори отказала да вечеря със семейството си. Впоследствие тя стояла цял ден в стаята си и чак към вечерта, дошла в спалнята, за да говори с родителите си. Чарлз си спомня, че половин час по-късно се чул шум от счупено стъкло и силен трясък. На последния етаж на дома била стаята на Даниел и по-малката дъщеря Шона.

Там имало малък прозорец, през който било възможно да излязат на покрива. „Чух странни звуци. Когато погледнах през прозореца, видях тялото на Даниел. Веднага се втурнах към нея, започнах да проверявам как диша, но тя имаше тежки наранявания „, обяснява бащата. Според следователите, участващи в този случай, случаят не изглежда като самоубийство.

Първо, всички, които я познавали, разказали само най-прекрасни неща. И второ, мобилният телефон на по-малката сестра на Даниел бил открит на покрива. Бащата казал на следователите, че още от малка възраст Даниел и Шон обичали да крият помежду си вещи. И най-вероятната версия на смъртта на момичето е, че тя се е качила на покрива, за да скрие телефона, но се е подхлъзнала и паднала.