Ясновидката предрекла ужаса в Своге, разкрива какво ни чака през идните години!

Ясновидката Цветана Янакиева не спира да дава точни прогнози. В последното си интервю за в. „ШОУ“ тя прогнозира ужасяващата катастрофа с автобус край Своге, изходът от предстоящия вот на недоверие и дори страшните пожари, които обхванаха южна и източна България.

През юни месец Янакиева разкри какво бъдеще вижда за страната ни, като прогнозите й с изключителна точност познаха, че вотът на недоверие, искан от БСП, няма да мине в парламента. Тя прогнозира трусове в коалицията, но запазване на властта в ръцете на основната партия — ГЕРБ.

Верните предсказания обаче не спират до тук. Цветана предупреди за възможна трагична катастрофа с автобус по родните пътища. Малко повече от месец след предсказанието й, рай Своге се случи страшна трагедия. 17 души намериха смъртта си след жесток инцидент с автобус. Хората се връщаха от манастира „Седемте престола“, където бяха на еднодневна екскурзия. След жертвите имаше и дете.

Янакиева предсказа и огромните пожари, които горяха в различни краища на страната. Тя предупреди за пламъците, които дни след прогнозата й обхванаха Кресненското дефиле и, с които пожарникарите се бореха с дни.

В интервюто си за в. „ШОУ“ Цветана прави дългосрочна прогноза за бъдещето на страната ни, както и на света. Тя разкрива кога ще приемем в обръщение единната европейска валута — еврото, дали ще влезем ли в Шенген, дали ще се случат страшни кървави атентати и какви болести ще поразят хората.

Вижте прогнозата й по години:

2018 година ще намалее благочестието между християните. Ще бъдат ощетени много висши офицери. Несъгласие между военните и големи убийства, народни възмущения и избавление от мъченичество на един голям народ.

2019 година — много конфликти и смърт сред хората. От крадци ще протрепери светът, а мъдрите човеци ще претърпят гонения и много беди. През есента ще се появят болести.

2020 година — дивите зверове в горите ще се умножат. Стълкновение между хора — убийства, страшни земетресения. Бури ще събарят дърветата. Пролетта и лятото ще бъдат дъждовни.

2021 година — много войска ще загине. Препирни и несъгласие между всички хора. Големи метежи в някои части на Земята. Пролетта и лятото ще са дъждовни с гръмотевици и светкавици. През есента ще има наводнения и неизвестни болести.