Билката, която убива 98% от раковите клетки за 16 часа

Последните резултати от изследванията на билката пелин (артемизия) показват недвусмислено, че тя допринася за унищожаването на 98% от раковите клетки на белите дробове, и то само за 16 часа!

В продължение на хилядолетия в Китай тинктурата от пелин се използва за лечение на рак и на малария. Сега учените казват, че тайната на това растение е в богатството му от желязо и други микроелементи, от които ракът “се страхува“.

Голяма фармацевтична компания вече обяви, че ще произвежда по 50-60 тона артезинин на година. Лекарството ще се продава на пациенти с рак.

Но всеки българин има възможност сам да си направи лекарство с пелин – билка, която расте по земите ни от векове:

► Мазило от пелин: ще ви е нужно 10 г гъст екстракт от пелин, 100 г растително масло или свинска мас. Може също така да използвате сух пелин, стрит на много ситен прах, и да го смесите с растителна или животинска мазнина, в съотношение 1:4 (например 5 г прах смесете с 20 г мазнина). Оставете сместа да престои 24 часа. Прилагайте внимателно, имайки предвид високата й терапевтична активност.

 Прах от пелин: билката трябва да се натроши на прах и да се приема по 0,5 чаена лъжичка, 5-6 пъти на ден след хранене, като постепенно се намалява броят на приемите до три пъти на ден в продължение на една седмица. Пелиновият прах действа по-ефективно, отколкото настойката от пелин.

 Сок от пелин: изцежда се преди цъфтежа сока от листата и клонките. Вземайте от сока по 1 супена лъжица, като добавите малко мед, 3 пъти на ден преди хранене.
Внимание: максималната продължителност на лечението с пелин не трябва да надвишава два месеца. А прекъсването след приложеното лечение не трябва да е по-малко от два месеца.