Булка свали 44 кг, за да влезе в бяла рокля

Британката Рейчъл Сийдъл успя да свали цели 44 килограма, за да облече булчинската рокля на мечтите си, пише профит.бг.

136-килограмовата бъдеща булка от град Блекбърн, Ланкашър, е успяла да постигне целта си само за година и половина, пише в. Sun.

Четиридесет годишната Рейчъл получила предложение за брак от своя любим през лятото на 2016-а. Рейчъл нямала намерение да се омъжи с „типична плюс сайз размер рокля с права торбеста кройка”. Тя искала нещо различно и заради това решила да се втали и обезателно да облече булчинска рокля размер 44 (50 размер за дрехи по българската номерация).

За да е сигурна, че няма да се откаже от поставената цел, тя купила предварително роклята, която в онзи момент била 5 размера по-малка от дрехите, които носела.

Сийдъл започнала да ходи редовно на плуване и правела между 50 и 70 дължини четири или пет пъти седмично. Освен това тя рязко променила и своите хранителни навици.

Училищната социална работничка открила, че благодарение на новия си, по-здравословен начин на живот тя не само топи килограми, но и се чувства физически по-добре.

„Моите хранителни навици също се промениха. Замених лошата, нездравословна храна с по-добра. Преди обичах да слагам майонеза на всичко, което ям. Вече не го правя! Вече не използвам и мазнина, когато готвя, а в чантата си винаги нося някакъв плод”, разказва тя.

Благодарение на промяната в начина си на живот британката постигнала впечатляващи резултати, сваляйки цели 44 килограма от своето тегло. Тази трансформация помогнала на Рейчъл да повдигне и самочувствието си.

„През цялото това време не съм гладувала. Просто започнах да се храня по-правилно”, споделя тя.

Три седмици преди сватбата, състояла се тази пролет, тя успяла да постигне мечтата си и да се побере в избраната булчинска рокля.

Сега тя продължава да следва същия здравословен режим и се надява нейното „чудо” да вдъхнови и други жени с наднормено тегло да последват примера ѝ.