Йордан Йовчев взриви „Фермата”, вижте защо

В истински екстаз изпаднаха тазгодишните участници във „Фермата“, след като водещите Иван и Андрей им разкриха голямата новина на сезона – в следващите седмици заедно с тях ще съжителства олимпийският медалист Йордан Йовчев, пише HotArena.

Спортистът беше посрещнат на арената под бурните аплодисменти на бъдещите си съфермери, които не скриха въодушевлението си, че ще имат възможността да се докоснат до толкова голяма личност от българския и световен спорт.

Йовчев обаче няма да се състезава за победата и голямата награда в шоуто, а ролята му ще бъде на вдъхновител и обединител на двата отбора – тукашните българи и емигрантите. Освен това той ще има много важна задача – всяка седмица негов ще бъде изборът кой да бъде имунизиран от ратайство.

Данчо ще обявява по едно женско и едно мъжко име и тези участници ще са спокойни, че поне още седмица ще имат възможността да оцелеят във фермата. Въпреки че избра да изгледа първия отбор в ъгъла на „тукашните българи“, настанявайки се между две атрактивни дами – Радилена и Христина, гимнастикът обяви, че ще си сменя местата и с това ще затвърди ролята, с която влиза – тази на на обединител.