Бременната Любов от тризначките осигури охолен живот на семейството си в Англия

Най-известните тризначки в България – Вяра, Надежда и Любов са се устроили много добре в Англия, говорят българи на Острова. Самата Любов, която очаква първото си дете тази зима, явно е най-добре устроената от трите.

Тя се подвизава в Англия, но не се знае дали въобще работи нещо там.

Бившата съквартирантка в Къщата на Големия брат постоянно качва в личния си профил във Фейсбук снимки от пазаруване в скъпи бутици и обикаляне на забележителности в Англия. Сестрите ѝ Вяра и Надежда също я придружават доста често.

 

Късметлийките спечелиха преди години реалити шоуто Биг Брадър и с наградата от 100 000 лв. заживяха щастливо в родния Благоевград. След като парите започнаха да намаляват, те участваха в други формати, снимаха се на корици на списания и даваха много интервюта. Когато обаче интереса към тях спадна, сестрите заминаха към Англия, където отново са на гребена на вълната.

Сестрите споделиха няколко интересни снимки. На една от тях се вижда стабилен шопинг, който показва, че никак не си поплюват и пак си живеят по царски, въпреки, че се твърди, че са потънали в дългове.