Дара: С Папи Ханс се разделихме

След като Ники Кънчев издаде, че поетът Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, влиза в Къщата на ВИП Брадър като ерген, поп звездата Дара побърза да потвърди този факт.

Любимката на тийнейджърите сама разкри новината за раздялата в социалните мрежи.

Ето какво сподели с последователите си:

„Сега ще обясня накратко как седят нещата между мен и Папи Ханс, за да не си измисляте свои сценарии на историята ни. Връзката ни приключи преди месец, запазихме това за нас си (не е нужно всеки да знае всичко, не смятах и за адекватно да давам информация, след като много хора мислеха връзката ни за ПР стратегия). Може да сте ни видели някъде заедно миналата седмица, може да ни видите заедно и след излизането му от къщата. Имаме едни прекрасни приятелски взаимоотношения и това няма да се промени. Няма драма — само любов. Обичам те, стискам ти палци, успех!“

Въпреки раздялата тя и поетът все пак са запазили добрия тон в отношенията си, пише в. „Монитор“.

Някои фенове на двойката, която дори заживя заедно, не са убедени, че раздялата им е истинска. Според тях всичко това е номер, заради участието на Трендафилов в шоуто. Някои изказват предположения, че обявяването на раздялата между Дара и Папи е номер, сценарий, който ще има развитие по време на звездното риалити.

Дали тези догатки ще се окажат истина – не можем да коментираме.

 

 

Искрата между певицата и авторът на стихосбирката „За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?“ пламна по време на участието им в риалити формата „Черешката на тортата“. След това се понесоха слухове, според които двамата са се впуснали в доста сериозна и дълготрайна връзка. Тези слухове се потвърдиха когато младата изпълнителка се нанесе в апартамента на своя възлюбен и двамата заживяха заедно.