Тя свали 45 кг. и се превърна в секссимвол (СНИМКИ)

На света почти няма жена, която да не се бори с теглото си по един или друг начин. Американката Джена успя да свали цели 45 килограма по време на личната си борба. Не само това – младата жена се превърна в истински сексимвол в социалните мрежи и покори Instagram със снимките си.

Джена отслабнала само чрез правилно хранене, с което бързо спечели одобрението на много жени и стана звезда в социалната мрежа, а последователите ѝ там вече надхвърлят 130 хиляди души.

С течение на времето Джена започна да качва свои снимки „преди” и „след”. Тя показва и снимки от „истината“ за отслабването – появата на стриите, борбата с целулита и др. Към тях сподели и някои от най-добрите рецепти, които е използвала по време на слабеенето си, както и написа вдъхновяващ пост за тези, които също искат да намалят теглото си.

Джена обобщава случилото ѝ се така: „Бъдете здрави! Това е най-важното. Трябва да знаете, че бързите и ударни диети не са полезни. Знайте също, че тъпченето не е добре. То няма да замести другите празноти, които чувствате – болка, тъга, самота. А и да прекалявате с храната не е добре за здравето ви в дългосрочен план.”

Ето как Джена е променила фигурата си и продължава да я променя: