Унизиха Веселин Маринов, певецът е в депресия

Гласуване по интернет изхвърли Веселин Маринов от класация, даваща право на участие в празничния концерт по случай 17-ия рожден ден на телевизия „Планета”.

Чалга феновете не смятат големия български певец за желан изпълнител на събитието. И докато за него са гласували едва 90 души, то например за бременната Преслава гласовете наброяват 3000.

Решението почитателите сами да определят в интернет кой да пее на концерта, е дело на собственика на „Пайнер” – инж. Димитър Димитров, за когото това е единственият начин да възпрепятства обичайните обвинения и недоволство от изпълнителите, пише в. „Шоу“.

За Веселин Маринов обаче, който е свикнал на системно признание от страна на публиката, подобна ситуация е, меко казано, неприятна. Близки до изпълнителя издават, че след като разбрал за резултатите от онлайн гласуването, певецът останал много разочарован. И дотолкова се разстроил, че не пожелал да работи до края на деня. „Натъжи се от тези резултати. Това е последното, което е очаквал” споделя негов познат. И добавя, че макар тук да не става дума за негов личен концерт, изпълнителят на „Горчиво вино” преживявал тежко новината, че няма да вземе участие в концерта. Изпаднал дори в лека депресия. Той от години е свикнал, и оправдано – с любовта на феновете, но очевидно не на тази част от тях, които слушат поп фолк.

Веско Маринов съвсем не е единственият изпълнител, който няма да се качи на сцената за празника на телевизия „Планета”. В този списък са още Милко Калайджиев, Нелина, Тони Дачева, Ани Хоанг, Есил Дюран, Магда и др. Припомняме, че в минали години, какъвто и избор да е правил инж. Димитър Димитров, винаги е имало обидени и враждуващи помежду си певици. А споровете са от това кой участва на концерта до чия ще е честта да го открие и закрие след това.