Ето и норвежката Меган Маркъл-По нищо не ѝ отстъпва!

От момента на зараждането на отношенията между принц Хари и Меган Маркъл към персоната на сегашната херцогиня на Съсекс бе приковано цялото внимание на таблоидите.

Досега царуваше стереотипът, че жените от „простолюдието“ стават принцеси само в приказките. Но в последно време този сценарий се превръща в истинска тенденция.

Наскоро извънбрачният син на коронованата принцеса на Норвегия Мете-Марит, 21-годишният Мариус Борг Хойби, започна гореща връзка с живеещ в Лондон модел, пишат от „Блиц“.

Юлиане Снекестад няма никаква връзка с висшето общество.

Подобно на Маркъл, до момента на запознанството си с Мариус момичето е могло да се похвали само с успехите си в шоубизнеса. Освен ефектните снимки по бикини в портфолиото на модела има и топлес снимки за Playboy.

Когато информацията за сътрудничество с мъжката библия се появи в седмичника Se og Hør, монарсите бяха вече принудени да се намесят в ситуацията и да нарушат своето мълчание. Коронованият принц Хаакон и неговата съпруга Мете-Марит направиха изявление в пресата:

„Ние познаваме Юлиане като трудолюбиво и способно момиче, тя не заслужава подобна слава. Мариус Борг Хойби многократно е казвал, че не иска да е в центъра на вниманието на медиите. Той благодари на пресата на Норвегия, че зачита неговото желание“.

Горещата красавица въобще не се смущава от повишения интерес към своята персона. Момичето продължава да публикува снимки в провокативни тоалети в своя инстаграм профил. От друга страна, вмешателството на журналистите се оценява като нарушаване на неприкосновеността на личния живот на 21-годишния мъж.

Все пак, през 2017 година Мариус Борг Хойби се отказа от изпълняването на обществените монаршески задължения. Снимката му бе отстранена от официалния сайт на кралското семейство на Норвегия.

 

Мариус Борг Хойби е резултат от отношенията на коронованата принцеса Мете-Марит с Мортен Борг преди тя да се запознае с коронования принц на Норвегия Хаакон. Хойби няма титла, защото не е биологично дете на принца.

„Мариус винаги е бил и ще бъде важен член на нашето семейство. Той винаги е имал публична роля, която е много трудно да бъде квалифицирана. За разлика от брат си и сестра си той няма официални ангажименти и не е публична личност“, се казва в писмо на нейно величество Мете-Марит.