Първа СНИМКА на загиналите футболисти край Горна Студена

Четиримата загинали в тежката катастрофа край село Горна Студена са футболисти. Инцидент в полунощ отне живота на Димитър Кушев, Георги Вълчев, Генчо Стефанов и Ивелин Ивов. Сблъсъкът е бил между ТИР и лека кола.

Автомобилът е собственост на Ивов, който е юноша на „Етър“. Всички загинали са играчи на третодивизионния „Павликени“.

Според полицията ТИР е ударил внезапно изскочилото на пътя БМВ, чиито водач не спазил пътната сигнализация и не е спрял на знак „Стоп“.

Автомобилът е открит на около 50 метра след първоначалния удар. Наложило се е смачканият автомобил да бъде разрязан от пристигналите на място пожарникари.

Вчера „Павликени“ игра мач за Купата на Аматьорската футболна лига в Козловец срещу местния „Земеделец-93“ и спечели с 3:1. Единия от головете вкарал именно Ивелин Иванов. Част от футболистите пътували за мача с колите си, четиримата са били в БМВ-то на Ивелин.

„Потресен съм, просто не мога да говоря. Димитър Кушев беше с контузия и му казах да не идва за мача, но той реши да подкрепи момчетата. Четиримата останаха в Козловец след мача с намерение да се приберат по-късно“, заяви треньорът на „Павликени“ Димитър Тодоров пред Sport-vt.com.

 

Първа СНИМКА на загиналите футболисти край Горна Студена