Трагедия! Четирима футболисти загинаха в зверско меле

Четирима младежи загинаха при тежка катастрофа на главния път Плевен-Русе тази нощ. Инцидентът е станал в района на село Горна Студена в минутите след полунощ.

Жертвите са футболисти. Свирепият инцидент отне живота на Димитър Кушев, Георги Вълчев–Машинката, Генчо Стефанов и Ивелин Ивов.

Според полицията български ТИР е ударил внезапно изскочилото на пътя БМВ, чиито водач не спазил пътната сигнализация и не е спрял на знак „стоп“. Автомобилът е собственост на Ивов, който е юноша на Етър. И четиримата загинали са играчи на третодивизионния Павликени.

Автомобилът е открит на около 50 метра след първоначалния удар. Смачканият автомобил се е наложило да бъде разрязан от пристигналите на място пожарникари.

Четирите момчета на възраст между 18 и 20 години се прибирали от футболен мач. На знак „Стоп“ обаче шофьорът на автомобила не успял да спере и внезапно препречил пътя на тир.

Вследствие на удара колата била смачкана до неузнаваемост, заради което се наложило екипи на пожарната да я срежат, за да извадят жертвите. И четиримата младежи са футболисти на отбора в Павликени. Заради тежкия инцидент движението в района часове наред беше затруднено.