Отвара чисти кръвоносните съдове за 2 минути

Всеки, който има проблеми с кръвоносните съдове е препоръчително да прибегне до тази рецепта! Някога помогна на майка ми, а сега и на мен! Нереално бързо действа! Опитайте, приготвя се само за 2 минути!

Инфузия от чесън с лимон

Вземете четирите глави чесън и четири узрели лимона. Чесънът, се разделят на скилитки и старателно се мият лимоните, нарязани на парчета от различна големина, без отстраняване на кората. Всичко това се вкарва в блендера до образуване на хомогенна маса. Поставете полученото в три-литров стъклен буркан, затворете капака и се сложете тъмно, хладно място, където ще престои в продължение на три дни. Разклащайте съдържанието на буркана ежедневно. Когато инфузията е готова, тя се прецежда през няколко слоя от стерилна марля и се излива в чиста бутилка. Съхранява се в хладилник.

Хората, които не страдат от тежки хронични заболявания и не се оплакват от проблеми с храносмилането, се препоръчва да приемат по половин чаша от тази инфузия три пъти дневно 20 минути преди хранене. Ако имате лошо здравословно състояние и имате стомашни проблеми, взимайте инфузия от три супени лъжици, за да почистите кръвоносните съдове непосредствено преди хранене./ Zdrave.to