Поредна рокада! Силвия Лулчева къса с bTV заради Нова

Силвия Лулчева е поредната звезда, която може да се раздели с bTV, за да изгрее в Нова. Актрисата тези дни е била на снимачната площадка на сериала „Откраднат живот”. С нея са били мъжът ѝ Васил Бинев, който в предишния сезон на поредицата имаше централна роля, както и Марта Вачкова и Владо Пенев, твърди „Уикенд“.

Загадка: Той е любим български актьор, но едва ли ще го познаете на тази ретро СНИМКА

Самата Вачкова публикува издайнически снимки, които разкриват, че Силвия е била на снимки в „Откраднат живот”. Къдрокосата актриса стана звезда на „стари години” в комедията на bTV „Столичани в повече” и поне до момента не я свързваха с други сериали. „Столичаните” пуснаха 12-и сезон през пролетта, заснет бе и 13-и, но даже най-заклетите фенове на сериала са на мнение, че сюжетът вече е доста изчерпан. Поне засега не се планират нови епизоди и, ако не иска занапред да разчита само на скромните си доходи от театър и дублаж, Лулчева ще трябва да започне нова работа. Очаква се скоро да се появи в образа на поредната лекарка, сестра или администраторка в болница „Свети Кирил” в „Откраднат живот”.

Както е известно, зад докторската поредица стоят същите хора, които работят и над „Столичаните”. Силвия открай време има близки отношения с тях, а от миналата година вече и мъжът ѝ е част от групата около Евтим Милошев. Кадрите на двойката на снимачната площадка в „Бояна” дават отговор на един много обсъждан от феновете въпрос – ще се върне ли героят на Васил Бинев в „Откраднат живот”?

В края на сезон 5 той бе арестуван и всички ръкопляскаха на това решение на сценаристите, тъй като неговият Иво Фотев бе „лошият” в историята. Макар да мразят героя, зрителите харесват актьора и непрекъснато призовават за връщането му на екран. Най-вероятно това ще стане към средата на сезона, а заедно с него в действието ще влезе и половинката му в реалния живот – Силвия Лулчева