Бременна ли е Алекс Сърчаджиева?

Бременна ли е Алекс Сърчаджиева? Този въпрос не спряха да се питат зрителите на „ВИП Брадър” при старта на шоуто на 10 септември. Половинката на актьора Иван Ласкин показа доста наедрял корем и бузки, типични за трудна жена.

Една част предположиха, че актрисата просто е напълняла с поне 10-на кила и са й се лепнали на ханша и корема. Други смятат, че Алекс не е качила, а носи бебе в корема си, защото е качила главно там. Водещата е предразположена към напълняване и лесно качва кила, та от години има слухове за нейна втора бременност, но до момента винаги бяха фалшиви. „Разбира се, бих искала да имам един ден още едно детенце… Господ си знае работата“, казваше Сърчаджиева всеки път, когато я питаха дали носи под в утробата си.

В момента наследничката на Пепа Николова запазва мълчание, когато я питат дали е трудна. Алекс бързо отклонявала темата и започвала да говори за работа и театър. Според поверието, до третия месец една жена трябва да крие бременността си, за да е здрав плода и нещата да минат леко, но гледайки корема на Алекс, най-вероятно тя е поне в края на четвъртия или началото на петия месец. Тя неведнъж е казвала, че иска да има две деца, разликата им да е малка, да растат заедно и да са приятелчета. Дъщеря й София в края на годината ще стане на осем годинки, а майка й е на 35 и вероятно времето за второто детенце вече е дошло.

„Няма за кога да отлага. Може би най-после се е решила да имат второ с Иван Ласкин”, коментираха някои от зрителите на риалити шоуто. Според други, Александра е качила от стрес и похапване. До края на „ВИП Брадър” ще се разбере дали актьорското семейство ще скрепи отношенията си с още един наследник или просто щерката на големия актьор и режисьор Йосиф Сърчаджиев яде по стабилно в последно време, пише „Уикенд“.