Съпругата предвидила смъртта на загиналия днес моторист

Гергана Митева, младата съпруга на загиналия днес моторист Андриян Дацов, сякаш е предвидила смъртта му и то с точност до ден. Тя е публикувала на профила си във Фейсбук призив да бъдат почетени жертвите, загинали при катастрофа с мотор.

Публикацията е с дата 10 септември, а събитието е насрочено за 16-ти – денят, в който съпругът й всъщност загива.

Фаталната катастрофа стана днес на централен булевард във Враца, предаде BulNews. Лека кола ,,Опел Астра\’\’ при опит за ляв завой по бул,,Екзарх Йосиф“ е отнела предимството на идващия откъм пожарната моторист. Последвал жесток удар, който бил толкова силен, че рокерът е паднал от мотора и е лежал безжизнен на асфалта до идването на бърза помощ. Още с качването си в линейката, 30-годишният мъж е изгубил пулс. Той е транспортиран до болницата в града и е вкаран в Спешно отделение, но по-късно е починал.

Адриян и Гергана са млада двойка, сключват брак едва през август миналата година. Техни приятели разкриват, че са били много влюбени, а Гергана била запалена по моторите почти колкото съпруга си. Младият мъж е бил активист на „Враца Мото клуб“, участвал е във всички събори и моторни събития.

От снимките личи, че 31-годишният Андирян е изпитвал страст към мощния си мотор и е бил доста добър при управлението му. На мотосъборите той е бил един от майсторите, които са показвали удивителен контрол над любимите си машини.

По ирония на съдбата точно днес Андриян и членовете на неговия мото клуб е трябвало да се съберат в църквата „Свето Възнесение“ в етнографско-възрожденския комплекс във Враца, за да почетат паметта на загиналите по пътищата у нас. Проявата е била насрочена за 12 часа и най-вероятно точно натам е отивал загиналият мъж във фаталния час.