Хладнокръвно убийство на бизнесмен потресе Сърбия! ВИДЕО 18+

Жестоко убийство потресе Белград. Бизнесмен беше разстрелян на бул. „Крал Александър“ посред бял ден с три куршума.

За престъплението, извършено преди две седмици, е задържана 70-годишната пенсионерка Стоянка Цока Стоянович. Тя е арестувана няколко часа след убийството.

Шокиращото видео, което ясно показва убийството на инвеститора Зоран Трифунович. Те са заснети от намираща се наблизо охранителна камера.

Видеото показва как Стоянович се приближава небрежно към Трифунович и разменя с него няколко думи. След това стреля по него. Раненият инвеститор пада на земята, а пенсионерката стреля още два пъти – в стомаха и в главата му.

Трупът на Трифунович е открит в ранното утро на 2 септември, пише Блиц. Полицията веднага пристигнала на място, но само констатирала смъртта на бизнесмена. Пристигнала родственица на Трифунович, която казала, че Стоянович била в конфликт с него заради неизплатени заплати, но не вярва тя да го е убила.

Полицията веднага претърсила няколко къщи в района и арестувала Стоянович в леглото ѝ. Тя отрекла да има връзка със случилото се докато полицията претърсвала дома ѝ. Дори и след като пистолетът бил открит, тя продължавала да не се признава за виновна.