Ужасяващи СНИМКИ: Бременната Моника и 18-годишният ѝ съпруг загинаха днес на злокобното място на четворното убийство от миналата нощ

Публикуваха първи снимки от зверската катастрофа, при която загинаха бременна жена и 18-годишният баща на бебето. По ирония инцидентът край Бяла Слатина е станал на метри от мястото, където при подобен инцидент бе убита бременна майка на близнаци, които е трябвало да се родят всеки момент, съобщава bulnews.bg.

Лек автомобил „Фолксваген Голф 3“ се движел с много висока скорост от селото към града. Зад волана на колата бил 18-годишен младеж от село Бъркачево, който минавал през село Попица и продължил към Бяла Слатина. На прав участък шофьорът на колата загубил контрол над управлението и се ударил в крайпътно дърво в предната дясна част на автомобила, след което се завърта и последователно се удря в още две дървета. Сблъсъкът е бил толкова силен, че цялата предница буквално я няма, а двигателят на возилото е изхвърчал на метри от него.

Категорично не става върпос за взрив на газова бутилка, която бе една от версиите за трагичната смърт на младото семейство. Бутилка се намира в задната част на возилото и бе свалена и преместена на безопасно място от пристигналите на мястото пожарникари заради опасност от теч и възпламеняване.
При катастрофата на място е загинал шофьорът и 20-годишната му жена Моника, която е от село Попица. Младото момиче, чийто баща е таксиметров шофьор, е била бременна в петия месец.

Районът е отцепен от полицията, на мястото има пожарни коли и линейки и не се допускат цивилни лица.
Инцидентът е станал на 100 метра от мястото, на което в нощта на неделя срещу понеделник лек автомобил „Фолксваген Пасат” катастрофира отново в крайпътно дърво. При удара на място загинаха бременна с близнаци жена и 2-годишната й дъщеричка.

В участъка между Бяла Слатина и село Попица, който е идеално права отсечка без дупки и неравности, денонощно има полицейски патрули, които следят за пътната безопасност. Въпреки това обаче е с голяма концентрация на катастрофи.