Аут за една от най-големите звезди на „София ден и нощ“

Мускулестият млад актьор Кристиан Кирилов е на посещение в САЩ. Поводът са редица срещи с мениджъри на световноизвестни списания за фитнес и бодибилдинг.

Перфектните форми на родната звезда били забелязани и високо оценени от признати на световно ниво професионалисти в тези среди, разкриха хора от близкото обкръжение на актьора. Две от най-големите печатни медии за фитнес и мускули са проявили голям интерес към родната звезда, като веднага след като са го видели, са заваляли предложения за снимки за корица и поместване на интервюта.

Помните ли Аврил Лавин? Пусна се без сутиен и заголи бедра из улиците на Лос Анджелис! (СНИМКИ)

Собственици на известни брандове на спортни облекла пък веднага са изпратили оферти към мускулестия мачо за рекламно лице, твърдят близки до него. Медията ни разбра и нещо още по-пикантно – Кирилов ще се яви в близките дни на кастинг на „Юнивърсъл Студиос“ , който ще се проведе в Лос Анджелис. Toва е едно от шестте главни холивудски филмови студия. Основано е през 1912 и е второто по възраст все още работещо холивудско студио след „Парамаунт Пикчърс“, което е по-старо само с месец.

Тази новина потвърждава слуховете, че Кирилов няма да е част от актьорския състав в новия сезон на реалити сериала „София ден и нощ”. Още преди няколко месеца се появиха слухове, че младият актьор е прекратил договора си с Нова телевизия. Продуцентите опитали да спрат звездата, но той бил категоричен в решението си. Като аргумент амбициозният Кирилов изтъкнал, че в този формат е достигал върха и е време да направи следващата крачка в кариерата си. Под въпрос остава и бъдещето на продукцията, след като най-харесваният и забавен персонаж я напуска.

От Нова телевизия все още не са излезли с информация дали изобщо ще има нов сезон на изтърканата вече тинейджърска сапунка. Явно младият талант е решил да развива безспорните си актьорски заложби в историческия център на киностудията и кинозвездите Холивуд. Кристиан вече беше в Ню Йорк, а в момента се подвизава в „развлекателната столица на света” Лас Вегас, пише Блиц. Вместо казина обаче, плейбоят е посетил международното състезание по културизъм „Мистър Олимпия”, където се е запознал лично с много спонсори и професионални билдъри. В социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм, където Кирилов е доста популярен, могат да се видят редица снимки и видеа, които младата звезда сам публикува по време на събитието. Следваща му дестинация ще бъде Лод Анжелис.

Мениджър, треньор и промотър на младият актьор в САЩ е световноизвестното име в фитнес средите Момчил Милев. Именно Милев е човекът, който урежда срещите на Кирилов с изпълнителните директори на световноизвестни спортни списания. Той е голямо име във фитнес средите, не само в България, но и в САЩ. Милев е собственик на верига фитнес зали и специализирани магазини за фитнес добавки и принадлежности. Има уважението на доста известни и наложени личности в Щатите. Шампионът по бодибилдинг е подготвял едни от най-известните професионални спортисти и бодибилдъри. Резултатите от неговия професионализъм се забелязват и върху Кристиан, тъй като от известно време актьорът тренира под наставленията на Милев.