Не е за вярване! Мариана Попова ражда в ефир, вижте защо

Актьорът Веселин Плачков ще е голямата бомба във „ВИП Брадър“. Той прекрачи прага на най-известната къща само десетина дни преди неговата половинка – певицата Мариана Попова, да му роди дъщеря. Навил се срещу колосална сума, но в договора му има специална точка. Продуцентите са решили да си вдигат рейтинга с раждането на гласовитата певица, като оператор ще бъде на мястото и ще снима първите реакции на Мариана, както и самото бебе, пише „Шоу“.

Сценарият е ясен – Биг Брадър ще извика Плачков в изповедалнята, където ще му съобщи, че в този момент жената до него е на път за болницата, в която ще роди. Заедно ще проследят какво се случва, като все още не е сигурно дали ще го изведат от Къщата да прегърне новородената си щерка.

Това ще е трета дъщеря в семейството им. Мариана има 8-годишна дъщеря – Мария – Магдалена, от връзката си с италианеца Ханес. Плачков също има дъщеря – Андреа, която е по-голямата от момиченцето на Попова.

Тъй като изплащат кредит, а наскоро си купиха и къща в село Кладница за близо 350 000 лева, Плачков се е „жертвал“ да влезе в шоуто срещу хонорар от 150 000 лева.