Детето е наръгано и оставено да умре от собствения си баща, когато странен глас му казва да вземе телефона

През 2004 г. едно 8-годишно момче на име Антъни Сукто било намушкано почти до смърт с месарски нож.

Човекът, който държал ножа, бил неговият собствен баща. Антъни бе намушкан шест пъти по лицето, врата и стомаха.

След като бащата, Тони Сукто го пробол многократно с нож, помислил че е мъртъв и излезнал от стаята, Антъни успял да се обади на 911 и да опише атаката, въпреки че кървял обилно от няколко прободни рани.

– Татко ми уби майка ми и след това уби и мен с нож, аз умирам. Можете ли да изпратите войските на армията или линейката? „, молеше се момчето на оператора от 911. Минути по-късно бащата на Антъни се върнал в къщата.

Малкото момче каза, че ангелите са му казали да си играе и да се преструва на мъртъв – и точно в този момент за щастие един полицай по чудо влезнал в дома на детето.

“Точно тогава отправих молитва. Не знаех дали ще успее да се справи и да оцелее. Виждал съм смъртен поглед на човек, който си отива. И той имаше този поглед в очите си” – каза сержант Марк Ейкс, който е бил пръв на местопрестъплението през 2006 г.

Арестували бащата и спасили живота на Антъни.

През 2006 г. Опра Уинфри се срещна с Антъни, две години след като баща му е извършил това немислимо действие в предаване, озаглавено „Едно от най-смелите момчета, с които Опра се срещна“.

Бащата, Тони Сукто пледирал невинен за убийството от първа степен на съпругата си, както и за опита за убийство на Антъни. Той беше осъден на 25 години и в момента е в затвора, но Антъни казва, че би искал да го види; той разказва, че вече му е простил.

Моля, споделете тази невероятна история на надежда с вашите приятели.