Лъсна истинската причина Яна да напусне ВИП Брадър

Снощи Яна напусна Къщата на Големия брат. Танцьорката и съпруга на ресторантьора Петко Димитров изненадващо обяви своето решение. Хубавицата напуска шоуто по семейни причини.

В Изповедалнята стана ясно, че танцьорката на звездите си тръгва, защото едно от децата й има здравословен проблем. И младата майка иска да е до него, за да то добре, а тя спокойна.

„Днес получих информация за здравословното състояние на едно от децата ми. Много съм притеснена и знам, че те няма да се справят без мен”, каза съпругата на богаташа.

Припомняме, че настоящата Яна Димитрова, позната в миналото като Яна Акимова, роди двама сина на бизнесмена.

Петко Димитров има и още едно по-голямо момче от водещата на „Господари на ефира” и други развлекателни предавания Мария Игнатова.

Биг Брадър каза на Яна да не обсъжда с Петко причината за напускането си пред останалите съквартиранти. И даде възможност да си вземе довиждане с останалите съквартиранти, както и със съпруга си. В звездния дом на ВИП Брадър остава само мъжа й, който да брани достойно семейната чест.

Истината обаче е друга, съскат злите езици. Според тях е коренно различна от тази, която се афишираше снощи на номинациите очи в очи.

Според тези слухове договорът на Яна с ВИП Брадър бил точно за десетина дни. Тя искала да остане за такъв период от време в луксозната Къща в Нови хан, за да се убеди с очите си в следното. И то било да види дали вътре няма някоя засукана мадама, по която половинката й да хлътне.

След като се убедила, че Петко изобщо не обръщал внимание на никоя дама в Къщата, Яна си отдъхнала и решила да активизира клаузата в договора си. А продуцентите използвали ситуацията, за да я направят нагнетяваща, тайнствена и рейтингова, коментират от кухнята на шоуто за скандали.

Яна Акимова стана известна като гадже на Орлин Павлов. По време на участието си в „Dancing stars“ преди 5 години се запозна с Петко Димитров и оттогава двамата са заедно.
Танцьорката обаче не успя да остави никаква следа от играта си във ВИП Брадър 2018, пише kliuki.ws