Надупчиха с 15 куршума млада гангстерка

33-годишна жена беше намерена мъртва в колата си в гаража под своя апартамент в сряда вечерта. Инцидентът се случил в северното предградие на гръцката столица Атина – Кифисия, съобщава „Български новини”.

Местната полиция била извикана от майката на жената. Жертвата е била намерена мъртва в колата й, а до тялото полицията е открила куршуми от две различни оръжия – вероятно тези, които са използвали, за да я застрелят. Застреляната Катерина Анастасаки е била убита в сряда сутринта, но тялото било забелязано вечерта на същия ден.

Жената била на седалката на шофьора. Според първата информация от полицията 33-годишната е била простреляна многократно – най-малко 15 пъти. Понастоящем не е известно дали убийците чакали в гаража или са се приближили и просто са влезли в него. Води се разследване по случая. Катерина Анастасаки е известна на полицията.

Тя е била арестувана през 2009 година за кражба, нарушение на Закона за оръжията и създаване на престъпна организация. През същата година е направен опит за убийството й в квартал Галаци. На 6 септември 2011 година тя я е простреляна от неизвестни от минаваща кола. Този опит бил част от разчистване на сметките между банди от подземния свят. 33-годишната жертва е била майка на момиче на 7 години и се е преместила в Кифисия преди около година.