Скандал в мрежата! Майка от Кюстендил уличи известна зъболекарка в източване на пари от здравната каса!

 Огромен скандал разтресе жителите на Кюстендил тази сутрин, след публикация на майка, която обясни порочна схема на известна зъболекарка в града. Вижте какво написа Д. Владимирова в група в социалната мрежа:

„Здравейте, искам да споделя нещо, което ме вбеси ужасно днес. Сутринта заведох децата си на зъболекар за зъбен статус за детската градина. Избрах да ги заведа при нов зъболекар, а не при тази дето посещавахме цялото ни семейство до сега,съобщава struma.com.

Предишният ни зъболекар беше Мотикарова. Когато дъщеря ми беше прегледана се оказа, че в здравната и книжка са изписани зъби, които на практика не са правени никога. Непокътнати са. Сега ако ми се наложи да и ги правя точно тези зъби трябва да си платя цялото лечение. По същия начин е правено и на сестра ми на децата. Сигурно са много още. Та мой съвет е ако някой си лекува зъбите при въпросната госпожа Мотикарова да внимава какво му се пише в книжката, защото госпожата бърза да изкара лесни парички на чужд гръб“.

Коментарите не закъсняха. Други граждани коментират, че жената трябва да се обърне към всички медии, институции и дори Прокуратура.