Ето го най-младия джендър у нас!

В садо-мазо порно клип лъсна джендърът Анджелина, известен и като двойничка на Николета Лозанова. 21-годишният Филип, както е родното й име, не се посвени и веднага след като преминала от мъжки в женски пол, реши да заснеме видео със секссъдържание за спомен.

Според Анджи видеото било направено за лично гледане, но след всички скандали около нея, екипът заснел клипа го е пуснал в интернет, пише hotarena.net.

Роденият през 1998 година като Филип Димитров има мечта, която се ражда в ранните му тийнейджърски години – да стане жена.

Филип имал всичко, липсвало му само женско тяло, споделя новоизлюпената Анджелина-Анджи. От 16-годишен младежът постепенно започва да се превръща в жена. Първо си пуска по-дълга коса, след това започва да се гримира и да облича женски дрехи. За да се превърне в момиче, му помагат и по-женските черти на лицето му. На 18 години, с позволението на семейството си, Филип се подлага на 3 операции за смяна на пола в столична частна клиника и след 4 месеца на болки става истинско момиче.

Днес Филип-Анджелина няма нито един белег от предишния си живот. За мечтата си да стане истинска жена професионалните хирурзи напълно отстраняват половия му член и му слагат бюст. Често пъти Анджи е сравнявана с Николета Лозанова, а дали има прилика между известната плеймейтка и кюстендилката – решете вие.

Анджи демонстрира изключително луксозен живот, като няколко пъти посещава Дубай, където разточително релаксира. Името на момчето, станало момиче, неведнъж е било забърквано в любовни афери с богати бизнесмени от Кюстендил, а откакто е жена, мъжкият интерес към него не стихва. Отскоро тя се радва на пълноценна връзка и въпреки че приятелят ѝ е сериозен, тя категорично не желае да разкрие самоличността му.