Мъж видя живота си на лента! Доближи се до семейния ван, а вътре жена му бе затворила… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Жена от Северна Каролина засне момента, в който съпругът й се изправи лице в лице с мечка, след като тя случайно заключи създанието в семейния мини ван, пише Дейли Мейл.

 

Никол Минкин Лисендън нямаше представа, че е заключила мечката в превозното средство, което преди това е влязло доброволно, но когато се върна до колата, за да си вземе нещо, осъзна грешката, която беше направила.

Лисендън обясни в надписа на клипа, публикуван в понеделник: „Мечка отвори вратата на отключения ни ван. Несъзнателно я затворих, след което се върнах известно време по-късно, за да взема нещо от колата и осъзнах, че мечката е вътре.

Жителката на Ашвил предпочела просто да освободи животното, като използвала електронно устройство, за да позволи на умното същество да излезе от колата спокойно.

Но когато това не се получило, партньорът й неохотно отишъл да го направи ръчно с ключ.

Приготвена да филмира действието, което трябвало да последва, Лисендън включила камерата си, за да гледа как съпругът й ще освободи мечката, като отключи  вратата на колата.

Обаче нито един от тях не очаквал какво ще направи животното след това.

Клипът, споделен в YouTube, показва, че огромното космато същество разбива един от предните прозорци, за да се измъкне по този начин.
Това се случва само секунди след като съпругът на Лисендън се приближил до дръжката на вратата, но се затичал обратно, когато явно не му харесвало какво вижда вътре.

Кадрите показват, че той побягва, тъй като само след няколко секунди по-късно мечката вече се е измъкнала от превозното средство.

Автомобилът на Лисендън бил повреден, но съпругът и децата им избягаха без да бъдат наранени.

„След като автоматичните врати не се отвориха, съпругът ми трябваше да отключи с ключа. Мечката намери друг изход. Ние сме живи – нашия ван, не толкова много,“  добави майката.