Близначките аут от „Фермата“, но обратно в България

Заканите на близначката Ива, че на дуела си във „Фермата“ срещу блондинката Радилена ще има категорична победа и няма да й позвoли да вземе дори една точка, не успяха да се сбъднат.

Сервитьорката от село Кула от отбора на тукашните българи буквално срази опонентката си от отбора на емигрантите, и не й даде дори за момент увереност, че може да поведе в някоя от четирите битки, които се играха на арената.

С категоричния резултат 8,5 т. на 1,5 т. Ива и близначката й Йоана напуснаха риалитито, в което се канеха да стигнат до финала. Най-разстроена от този факт беше съотборничката им Нина, която изля много сълзи от мъка, че момичетата си тръгват.

Малко преди завинаги да се сбогуват с предизвикателството „Фермата“, Ива и Йоана изненадаха всички присъстващи, а и зрителите, с новината, че заминаването им обратно в Мюнхен, където живеят от години и имат успешен онлайн бизнес, ще бъде само и единствено с цел да си съберат багажа.

Благодарeниe на участието си в шоуто, колоритните момичета осъзнали, че вече не искат да бъдат емигранти и ще се завърнат, за да живеят и работят в България.

Източник Хот Арена