Начало ТОП Статии Падна голяма тайна на Лора Крумова, вижте кой я обсеби

Падна голяма тайна на Лора Крумова, вижте кой я обсеби

Лора Крумова има странна фиксация върху Пейо Яворов, точно както известната ѝ съименница Лора Каравелова – съпруга на големия поет от миналия век.

Това личи от имената, които водещата е избрала за децата си – синът ѝ е Явор, а новородената ѝ дъщеря – Мина. Имената в семейството точно копират най-известния любовен триъгълник в историята на българската литература – Яворов, Мина и Лора.

До преди две седмици никой не подозираше, че звездата на Нова тв, която винаги изглежда хладнокръвна и спокойна, има слабо място, още по-трудно някой можеше да предположи за обсебване и то точно от поет като Пейо Яворов. След като обаче на 5 септември се роди дъщеричката ѝ, а водещата на „Събуди се” ѝ даде името Мина, стана ясно, че има нещо странно в Лора. Журналистката очевидно е избирала имената на децата си според личната история на поета-класик от началото на 20-и век, изхождайки от факта, че самата тя носи името на неговата съпруга. Не е изключено да припознава дори себе си в образа на фаталната Лора.

Благодарение на това в момента всички в Нова тв взимат на подбив звездната си колежка, коментирайки, че може би няма баби и дядовци, на които на кръщава наследниците си, затова се е обърнала към литературната класика. Другото, което се говори в телевизията, е че Лора е сложила под тежък чехъл мъжа си Сотир, щом си позволява да кръщава децата само с оглед на собствените си желания. „Човекът явно е на принципа „Мир да има” и е съгласен на всичко, което му наредят”, смятат колегите на Крумова. Според тях, в дома на водещата истинският мъж е самата тя. Единствените права на половинката ѝ били да слуша жена си и да изпълнява поръчките ѝ, пише „Уикенд“.

error: Content is protected !!