100 Кила: Чудя се на крадливите управляващи-не им ли стигна

Тази неделя в ефира на „Събуди се“ по Нова тв Мариян Станков-Мон Дьо се срещна с рапъра Явор Янакиев – 100 Кила. Неговата музика е автобиография и определя себе си като „сложен и чепат характер“.

Той сподели истории от детството си, което е прекарал във варненския квартал „Аспарухово“.

„Детството ми беше като от филмите „Синьо лято“. Едно бедно дете, което обаче живееше на 10 минути от плажа. От сутрин до вечер с приятели бяхме на плажа. Не съжалявам, че съм израснал на улицата. Тя ме научи какъв да бъдеш и какъв не“, разказа рапърът.

Той сподели още за бедността и лошите моменти в живота.

„Най-трудно ми беше, когато трябваше да съм с нови маратонки на 15 септември. Това ме принуди още на 13 години да работя като продавач на сладолед. Наложи ми се да порасна по-бързо от останалите деца“, сподели още 100 Кила.

Певецът коментира и проблемите, които според него има България.

„Имаме проблеми във всяка сфера – било то здравеопазване, пътища и т.н. Понякога се чудя на управляващите, които крадат пари, не им ли стигна и кога ще се оправи всичко“, коментира рапърът.

100 Кила говори за любовта и момичето, което е откраднало сърцето му. Той сподели, че й е благодарен за подкрепата, която му дава.

„Срещнах любовта на живота ми. Тя е много специален човек, който обърна света. Имам грешка към нея, която се надявам с времето да оправя. Когато мисля за нея, всичко в мен се свива“, разказа 100 Кила.