Връзкарство в Нова! Гала погази правилата на ВИП Брадър

Нова доза връзкарство лъсна в ефира на Нова тв, след като за пореден път в предаването „На кафе“ бе направена жива връзка с Къщата на „ВИП Брадър“, пише Блиц.

Продуцентите на сутрешното предаване решиха да вдигнат рейтинга на Гала, като пуснаха на живо от изповедалнята мъжа й Стефан. След вчерашното му обяснение в любов, двамата имали нужда от среща.

„Оставих си отворена врата, и ако нещо има да се случва, ще се случи навън, между двама ни. Ще видим ще има ли сватба. Адаптирах се към сложната обстановка тук иначе. Има вирус, който ни мори леко. С общи усилия го преодоляваме. Форматът е такъв, че има спречквания“, призна Стефан.

„Дори да има напрежение след номинациите, като цяло атмосферата е в пъти по-спокойна. Кулагин не беше дразнител, а едно притеснително зло. Никой не разбираше защо е толкова озлобен към света и откъде идва постоянното му желание да наранява и обижда. Всичко е наред вече“, добави той.

На въпрос кой се занимава с кухнята след излизането на Божана, Стефан отвърна шеговито: „Сега аз готвя, аз правя всичко в тази къща и смятам, че съвсем закономерно ще изляза последен от нея.“

Гала обаче реши да наруши правилата и издаде на Стефан новина от външния свят.

„Пиленце, много те обичам и ми липсваш. Нямам право да ти го кажа, но ще ти го кажа – всичко е наред, всички са добре и здрави. Майка ти отскочи до съседна скандинавска държава, но ще я поздравя от теб, като се върне“, каза водещата.