Изхвърлиха Мариана Попова и Плачков от дома им, вижте защо

Мариана Попова и Веселин Плачков са били принудени да напуснат дома си дни преди влизането на актьора във „ВИП Брадър“.

Двамата обитаваха огромна къща с разкошен двор в казанлъшкото село Тъжа, която им бе безвъзмездно подарена от дългогодишния благодетел на Плачков – местния бос на розовото масло Стоян Христов. Последният дори финансира лично от джоба си филма „Роза Дамасцена“, в който Веско изигра главната роля, писа „Ретро“.

Баровецът се разгневил от решението Весо да влезе в сеирджийското риалити и буквално го натирил, заедно с бременната тогава в деветия месец Мариана и двете им дъщери от предишни връзки.

Сега положението било още по-сложно, защото през миналата седмица изпълнителката роди общата им щерка Екатерина. Скандалът между бизнесмена и актьора бил жесток и думите, които двамата мъже си разменили, преминали далеч отвъд границите на благоприличието.

Заради участието си във „ВИП Брадър“ Плачков се оказал без къща, без кола и без заплата, която му била обещавана от неговия спонсор, при условие да стопанисва етнографския му комплекс край Казанлък и му прави реклама в светските среди, пише hotarena.

Първият голям подарък, който Весо получил от бизнесмена, бил чисто нов джип на марката КИА, с който също се наложило да се раздели. Мариана и Плачков искали щерките им да започнат училище в Казанлък, но предвид създалата се ситуация, се наложило спешно да ги върнат в старите и училища.

Певицата роди в софийска болница и засега живеела в моминския си апартамент, който е извънредно тесен и със сигурност няма да може да побере и петимата. Плачков пък напусна снощи шоуто заради клаустрофобията си, поради което е съмнително, че ще вземе обещания за участието си хонорар.