Крисия вече учи в София, ето как се промени животът й

Помните ли малкото момиченце Крисия, което влезе в студиото на Слави Трифонов и за пръв път се появи по телевизията?

От нея няма и следа! Талантливата певица вече е симпатична тийнейджърка, която ходи по заведения с приятели и има активен социален живот, пише България Днес.

Тази есен 14-годишната изпълнителка за пръв път напусна родния си Разград и заживя в столицата, тъй като беше приета да учи в Националното музикално училище „Любомир Пипков“. Откакто е в София, Крисия коренно променила всекидневието. Покрай усилените уроци тя намира време и да разпуска, както подобава на момичета на нейната възраст. Крисия обича да ходи по кафенета, да си поръчва топли напитки и да си прави селфита – точно като съвременните тийнейджъри. И понеже още й е рано да пие кафе, тя атакува млечните шейкове, които са й голяма страст и много ги харесва.

Певицата се забавлява в компанията на свои приятелки, с които активно обикалят и опознават живота в София.

Крисия се похвали, че не само виси по заведенията, но и опознава историята на новия си град. Тя обиколи антична Сердика, която беше реставрирана в района на президентството и Министерския съвет. Разбира се, направи си и задължителните снимки и ги публикува в социалните мрежи. А хилядите й почитатели я засипаха с предложения за кафе и разходка.

„Знам, че няма да ми е лесно да заменя спокойствието и удобството на малкия град с голямата и динамична София, но се вълнувам много от новото начало! Очаквам промяната да ми се отрази положително и нямам търпение това да стане! Ще ми липсват близките и любими хора“, заяви Крисия преди отпътуването си от родния Разград.

Месец по-късно след идването си в столицата тийнейджърката се чувства повече от добре. Макар да си пуска снимки от заведения, тя е съвестна ученичка и стриктно ходи на уроци. Учителите са възхитени от нейните умения и й предричат бляскаво бъдеще. Крисия изучава джаз и поп пеене. „Това е стилът в музиката, който харесвам и който съм учила досега. Беше естествен избор. Имам желание и да уча китара“, добави певицата.