Начало ТОП Статии Скандал! Ева Веселинова посегна на участник във ВИП Брадър

Скандал! Ева Веселинова посегна на участник във ВИП Брадър

Коментаторите и ко-водещите в „На кафе“ направо разкостиха Ричард от „ВИП Брадър“ и даже пожелаха да бъде кастриран! Причина за това бе снощното му сравнение на жената с вафла.

„Не харесвам жени като Роузи, но тук е различно. Например не харесвам вафли, но тук се налага да ям“, заяви вчера Ричард в изповедалнята, след като минути преди това камерите уловиха горещи ласки между него и Розмари в леглото.

„За този тип мъже – кастрация. Да видим после къде им е самочувствието“, изнервено отсече репортерката от „Господари на ефира“ Ева Веселинова.

„Това предаване показва действителността и как мислят хората. То показва срива между мъжките и женските отношения, а и не само“, заяви журналистката Кристина Патрашкова и напомни, че и други мъже в Къщата си позволяват да сравняват жените с коли или дини, които трябва да чукнеш, преди да решиш дали да ядеш.

„Ричард говори така, както би искал хората да го приемат. Когато останеш насаме със себе си или жената – тогава нещата си идват на естествен ход. Другото е маска“, каза Юлиан Константинов.

Гала пък отсече, че според нея в ситуацията става въпрос за комплекси. „Не може него да го притеснява това, че заради мисия трябва да прислужва за седмица на жена“, отсече тя

„Искам всички мъже като Ричард сега да се видят как изглеждат отстрани – много жалки и грозни“, добави пък Веселинова.

error: Content is protected !!