Начало ТОП Статии Скандал във „Фермата“, Нури обърна играта

Скандал във „Фермата“, Нури обърна играта

След като в продължение на няколко седмици жените във „Фермата“ яростно се елиминираха една друга, най-накрая на арената ще се състои първият мъжки дуел.

Фермерът на седмицата Нури реши, че е дошло времето да започне да отстрелва конкурентите си за голямата награда от 100 000 лева и младокът Роман падна първа жертва на плана му. Тази седмица помакът се спря на емигранта в Германия и на щурата софиянка Христина при избора си на ратаи.

Още тогава Роман беше убеден, че е в тази позиция само и единствено, за да бъде изпратен на дуел, където да се бори за оставането си в шоуто. Затова и думите на Нури, че той е първият дуелист изобщо не го изненадаха, той каза, че си е знаел, че развоят ще е такъв. Решението на помака не изненада и съфермерите му.

Цецо беше категоричен, че Нури само се прави на смирен, а в действителност е силно устремен към голямата награда. Че Роман ще отиде на дуел явно е било и усещането на Ивайло Караньотов. Малко преди церемонията за избор на дуелист, той посъветва младия емигрант да избере Цецо за свой конкурент, защото срещу него има сравнително по-голям шанс да грабне победата в дуела и да се завърне във „Фермата“, пише блиц.

error: Content is protected !!